Saiki disetel menyang Indeks
Saiki disetel menyang Follow
  • Alternatif DPF nawakake layanan pneumatik, panggangan & restorasi DPF sing disetujoni OEM. Pilihan paling apik ing Amerika supaya DPF bisa tetep luwih resik.

    Lokasi Layanan utawa Nelpon Quote 833.373.2583 sambung: 0

Napa Pilih Alternatif DPF?

Alternatif DPF duwe lokasi sing dibukak saben wulan kanthi profesional DPF sing wis terlatih lan bersertifikat.

Kita bakal ngresiki utawa mulihake DPF sistem kaya kondhisi anyar kanthi asil sing dijamin sekedhik biaya sing anyar. Saliyane layanan DPF, uga nawakake DOC (Katalis Oksidasi Diesel), SCR (Pangurangan Katalis Milih) lan EGR (Recirculation Gas Exhaust) reresik lan restorasi. 833.737.2583 sambung: 0

  • 1 merek, 1 jeneng, layanan sing padha, peralatan sing padha = konsistensi ing layanan lan kualitas ing saindenging negara
  • 24 jam nganti 48 jam turnaround
  • Pengambilan lan pangiriman gratis
  • Asil dijamin utawa sampeyan ora mbayar

Asil sing dijamin bisa ngirit atusan, ewonan, utawa jutaan ing DPF Replaces. Kasedhiya opsi 3mo, 6mo, 1yr, lan seumur hidup. Ayo ngerteni bedane. Kita minangka pilihan paling apik ing Amerika kanggo ngresiki lan mulihake DPF. 833.737.2583 ext.0

Napa ngresiki DPF (Filter Diesel Particateate)?

Ngresiki lan njaga DPF kanthi bener kaping pisanan bisa ngindhari gangguan sing larang regane lan ora dikarepake. Saiki luwih saka saiki, yen sampeyan njaga sistem DPF kanthi bener, sampeyan bisa kanthi gampang ngindhari kegagalan bencana wiwit $ 1 nganti $ 10,000. Ora guyon. Aja dadi wong iki. Ing kene ing DPF Alternatives, peralatan, proses, lan solusi SL30,000 sing dimiliki kita bakal mulihake DPF dadi spesifikasi OEM. Garansi kami ora ana tandhingane lan paling apik ing industri. Kita bakal ngirit slamet saka dina DPF sing ala banget. 833.737.2583 ext.0

Napa penting ngresiki DOC (Diesel Oksidasi Katalis)?

DOC (Catet oksidasi Diesel) penting banget kanggo fungsi DPF sing tepat. Lenggah langsung ing hulu DPF. Yen ora dilayani kanthi bener ing wektu sing padha karo DPF- sadurunge bisa plug DPF. Swara rumit? Ayo kita nerangake. Yen DOC duwe akumulasi soot lan sampeyan instal DPF anyar utawa DPF sing wis diresiki kanggo prekara kasebut, sing kaping pindho sampeyan miwiti mesin kabeh jelaga saka DOC bakal langsung menyang DPF sing bakal nyebabake DPF bisa dipasang maneh. Iki mung minangka salah sawijining alasan ing industri iki yen para pelanggan ngalami lampu-lampu mesin, kekuwatan sing sithik, lan biaya tambahan sakcepete sawise penggantian DPF utawa layanan. Nyeri banget kanggo kita kabeh! Percaya karo aku. Apa sampeyan ora bakal ngganti popok bayi lan ora ngilangke? Muga-muga ora. Aja ngresiki, mulihake, utawa ngganti DPF tanpa ngladeni DOC. Gawa DPF lan DOC, lan kita bakal priksa manawa wis dibalekake dadi spesifikasi OEM. 833.737.2583 ext.0

Napa ngresiki SCR (Selective Catalyst Reduction) penting?

Iki angel banget. SCR (Selective Catalyst Reduction) nyebabake masalah serius ing saindenging negara. Nganggo biaya miliaran dolar kanggo diagnostik lan ngganti SCR. SCR lenggah ing sisih hilir DPF. Biasane orientasi sawise perawatan kaya ing ngisor iki: DOC, DPF lan SCR. Sawetara wektu saiki lan saiki isih ana wong ujar, "Sampeyan ora bisa ngresiki SCR". Kita ora bakal ujar manawa dheweke salah lan kita ora bakal ujar manawa bener. Apa sing bakal dakkandhakake - kita duwe tungku sing dilayani kanthi ewonan sistem SCR kanthi sukses kalebu sistem Detroit 1box. Ora mung proses kita bisa ngilangi celengan DEF sing kristalisasi sing ngalangi distribusi gas buang sing pas (saéngga mbantu katalis nyuda (NOX) nganti cedhak nol saka pipa buntut) kita bisa nindakake tanpa ngrusak Cataline dhewe. Sadurunge sampeyan ngganti SCR kanthi rega $ 5,000 utawa luwih, luwih becik hubungi kita. Kita bakal mulihake menyang spesifikasi OEM utawa sampeyan ora mbayar. 833.737.2583 ext.0

Layanan DPF sing dilayani:

Cummins DPF, Volvo DPF, Mac DPF, Detroit DPF, Renault DPF, Dodge DPF, Duramax DPF, Kubota DPF, John Deer DPF, Uler DPF, Hino DPF, Isuzu DPF, Huss DPF, Perkins DPF, Komatsu DPF, VW DPF, BMW DPF, Mercedes DPF, JCB DPF, Hatz DPF, Doosan DPF, Roadwarrior DPF, Skyline DPF, Dinex DPF, Durafit DPF, Maxfilter DPF

Ora weruh DPF sampeyan? Kita isih ngresiki. 833.737.2583 ext.0

Industri sing dilayani:

DPF Pertambangan, DPF Konstruksi, DPF Pertanian, DPF Transit, DPF OTR, Penumpang kanggo DPF ringan / menengah lan tugas berat. Ora weruh industri sampeyan? Kita isih ngladeni. Nelpon penawaran. 833.373.2583 ext.0

~ Jalanake Cleaner Longer ™ ~

Waca APA PALING KAMI KANGGO MENGGO KITA :

Layanan Nggumunake Tangan Down

"Kabeh sing dakkandhakake yaiku WOW. Wiwit miwiti nggunakake DPF Alternatives, kita bakal nyimpen lan nambahake ing ngisor iki. Rega DPF Alternatif paling apik, ditambah uga pangiriman - mung layanan sing apik banget. Kita bakal menehi informasi babagan sampeyan lan layanan sing ora ana tandhingane. Thanks maneh. ”

Ngganti Game

“DPF Alternatives ngganti game ing reresik filter DPF. Aku ora bakal luwih seneng. Aku duwe 12 isx kabeh kanthi saringan. Armada saya metu saka Atlanta lan DPF Alternatives metu saka Commerce City, Colorado bakal entuk kabeh ngresiki nalika truk muter liwat Colorado. Aku ora bakal bali menyang jinis reresik sing dakkarepake sadurunge. ”

Trukku Mlaku Apik tenan !!!

"Aku duwe Ford F2008 350. DPF dipasang maneh. Aku nggawa menyang dealer, sawise ngenteni seminggu, trukku ditarik. Dheweke ngandhani yen katalisku retak lan kudu diganti, uga DPF dipasang lan kudu diganti. Aku regane meh $ 4K ing ngarep lawang. Aku online lan riset pilihanku. Cekake, dheweke ngresiki DPF, dheweke ngresiki katalis - sing padha karo dealer sing diarani retak lan kudu diganti. Aku metu ing lawang $ 1000 sanajan sawetara ekstra sing dakkarepake. Lan trukku mlaku apik tenan !!! ”

Keramik Kayane Anyar

"Aku kudu ngakeni, aku rada ora precaya babagan opsi reresik Filter Diesel Partikelat ultrasonik sampeyan. Nanging sawise rampung, aku ora bakal luwih seneng. Aku durung nate DPF bali kanthi resik iki, keramik kaya anyar, persis kaya sing sampeyan jarake. Wiwit miwiti nggunakake layanan sampeyan, truk ora bakal saya akeh lan wis luwih suwe tinimbang reresik asli sing wis rampung. Thanks maneh. ”

DPF ALTERNATIF

DATABASE EKLEMEN EPA

Database EPA Alternatif DPF
Swara 40

Lokasi Layanan & luwih dibukak saben wulan

DPF Restorasi

Layanan DPF

Reresik DPF Ultrasonik = Solusi Emisi Superior
 
 

Parts

DPF Alternatives minangka Panyedhiya Bagian Aftertreamtment
 

Alternatif DPF : Sesuk Sing Resik

Filter Partikel Diesel kendaraan sampeyan bisa ngreksa lingkungan, lan proses reresik Ultrasonik DPF sing eksklusif dijaga dompet sampeyan. Layanan Pembersih DPF ultrasonik minangka cara mung sing wis kabukten kanggo ngresiki kabeh sel ing DPF kaya kondhisi anyar. Sistem reresik DPF Alternatives nyuda biaya kanthi nambah umur filter sing migunani. Kita yakin banget karo teknologi, nawakake penawaran industri tanpa masalah, industri, lan jaminan kinerja setaun.

Proses reresik unggulan kita mulihake komponen menyang spesifikasi OE; njamin ekonomi bahan bakar sing luwih apik lan urip sing luwih migunani saka saben filter DPF. Cara reresik Ultrasonik sing wis kabukten nggunakake gelombang swara frekuensi dhuwur kanggo jutaan impuls per detik kanggo ngrusak soot lan awu sing wis dibangun. Solusi sing dirumusake kanthi khusus ngemot partikel lan supaya ora tetep ana ing tembok sel. Alternatif DPF nawakake layanan reresik DPF sing unggul minangka alternatif pengganti OEM sing larang regane.

- Piranti Reresik dirancang supaya DPF bisa tetep luwih resik -

Jaminan Seumur Hidup ing Komponen Listrik: Pembiayaan 100% Kanggo Sing Kuwal

Biaya Paket Peralatan saka murah nganti dhuwur. Kabeh paket bakal ngidini sampeyan mulihake DPF dadi kondhisi sing anyar. Telpon kanggo rincian 833.737.2583 ext.0.

Paket Entri lan Panggang Tingkat Entri $ 10,500.00

Paket Pemulihan Lengkap         
$ 41,447.90 $ 43,447.90 $ 43,693.15 $ 54,662.90*paling Popular $ 67,187.00 $ 75,761.00 $ 96,810.90

DPF Filter Flush
Stasiun Flush DPF
Stasiun Flush DPF
Bangku Aliran DPF
Reresik Ultrasonik DPF

Sinau Babagan Pembersihan & Restorasi Alternatif DPF

WATCH

VIDEOS