Aktualisht është vendosur në Indeks
Tani është vendosur të Ndiqni
  • Alternativat e DPF ofrojnë shërbime pneumatike, pjekje të aprovuara nga OEM dhe restaurime të plota të DPF. Zgjedhja më e mirë e Amerikës për të mbajtur punën e DPF më të pastër.

    Vendndodhjet e Shërbimit ose Thirrje për Kuotim 833.373.2583 shtojcë: 0

Pse të zgjidhni alternativat e DPF?

Alternativat e DPF-së kanë vende që hapen çdo muaj me profesionistë të trajnuar dhe të çertifikuar të DPF-së.

Ne do të pastrojmë ose rivendosim ndonjë DPF sistemit që të pëlqejë një gjendje të re me rezultate të garantuara në një pjesë të kostos së re. Përveç shërbimeve tona DPF, ne gjithashtu ofrojmë DOC (Katalizatori i oksidimit të naftës), SCR (Reduktimi selektiv i katalizatorit) dhe EGR Pastrimet (riciklimi i gazit të shkarkimit) dhe restaurimi. 833.373.2583 shtojcë: 0

  • 1 markë, 1 emër, i njëjti shërbim, e njëjta pajisje = qëndrueshmëri në shërbim dhe cilësi në të gjithë vendin
  • Kthimi nga 24 në 48 orë
  • Marrja dhe dorëzimi falas
  • Rezultate të garantuara ose nuk paguani

Rezultate të garantuara duke kursyer qindra, mijëra ose miliona në Zëvendësimet e DPF. Me opsionet e garancisë 3mo, 6mo, 1yr dhe të jetës në dispozicion. Ejani të përjetoni ndryshimin. Ne jemi zgjidhja më e mirë e Amerikës për pastrimin dhe restaurimin e DPF. 833.373.2583 shtrirje.0

Pse është i rëndësishëm pastrimi i DPF (Filtri i grimcave të naftës)?

Pastrimi dhe mirëmbajtja e duhur e një DPF herën e parë do t'ju mbajë nga prishjet jashtëzakonisht të kushtueshme dhe të padëshiruara. Tani më shumë se kurrë, nëse mirëmbani siç duhet sistemin DPF mund të shmangni lehtësisht dështimet katastrofike që variojnë nga $ 1 në $ 10,000. Nuk ka shaka. Mos jini ky person. Këtu në Alternativat e DPF pajisjet, proceset dhe zgjidhjet e pronarit tonë SL30,000 do të rikthejnë DPF në specifikimet OEM. Garancia jonë është e pashembullt dhe më e mira në industri. Ne do t'ju kursejmë nga kalimi i ditëve shumë të këqija të DPF. 833.373.2583 shtrirje.0

Pse është i rëndësishëm pastrimi i DOC (katalizatorit të oksidimit të naftës)?

DOC (katalizatori i oksidimit të naftës) është jetik për funksionimin e duhur të DPF. Ai qëndron drejtpërdrejt në rrjedhën e sipërme të DPF. Nëse nuk servisohet siç duhet në të njëjtën kohë me DPF - mund të lidhë para kohe DPF. Tingëllon e komplikuar? Na lejoni të shpjegojmë. Nëse DOC ka akumulim të blozës dhe instaloni një DPF të ri ose një DPF të pastruar për këtë çështje, e dyta kur ndizni motorin e gjithë bloza nga DOC do të shkojë direkt në DPF që do të bëjë që DPF të rikthehet. Kjo është vetëm një nga shumë arsyet në këtë industri që klientët të përjetojnë dritat e motorit, fuqinë e ulët të ngadaltë dhe kostot shtesë menjëherë pas një zëvendësimi ose shërbimi të DPF. It'sshtë një dhimbje koke e madhe për të gjithë ne! Më beso. Ju nuk do të ndryshonit pelenën e një fëmije dhe nuk do ta fshishit pas saj, apo jo? Shpresoj qe jo. Mos pastroni, rivendosni ose zëvendësoni DPF pa servisuar DOC. Sillni të dy DPF dhe DOC dhe ne do të sigurohemi që ato të rikthehen në specifikimet OEM. 833.373.2583 shtrirje.0

Pse është i rëndësishëm pastrimi i SCR (Reduktimi selektiv i katalizatorit)?

Kjo është e ndërlikuar. SCR (Reduktimi Selektiv i Katalizatorit) po shkakton çështje serioze në të gjithë vendin. Duke u kushtuar pronarëve miliarda dollarë në diagnostikim dhe zëvendësime të SCR. SCR ulet në rrjedhën e poshtme të DPF. Zakonisht orientimi i pas trajtimit është si më poshtë: DOC, DPF dhe SCR. Për disa kohë tani dhe ende sot e kësaj dite njerëzit thonë: "Ju nuk mund të pastroni një SCR". Ne nuk do të themi se ata janë të gabuar dhe nuk do të themi se kemi të drejtë. Ajo që do të themi është - ne kemi shërbyer furrat e mbushura me mijëra sisteme SCR me shumë sukses duke përfshirë sistemet Detroit 1box. Jo vetëm që procesi ynë mund të heqë depozitat e kristalizuara DEF duke penguar shpërndarjen e duhur të gazrave të shkarkimit (duke ndihmuar kështu katalizatorin të zvogëlojë (NOX) në gati zero nga tubi i bishtit) ne mund ta bëjmë atë pa dëmtuar vetë Katalizatorin. Para se të zëvendësoni SCR për 5,000 dollarë ose më shumë, na telefononi. Ne do ta rikthejmë atë në specifikimet OEM ose thjesht nuk paguani. 833.373.2583 shtrirje.0

Sistemet DPF ne shërbim:

Cummins DPF, Volvo DPF, Mac DPF, Detroit DPF, Ford DPF, Dodge DPF, Duramax DPF, Kubota DPF, John Deer DPF, Caterpillar DPF, Hino DPF, Isuzu DPF, Huss DPF, Perkins DPF, BMW Komatsu DPF, Mercedes DPF, JCB DPF, Hatz DPF, Doosan DPF, Roadwarrior DPF, Skyline DPF, Dinex DPF, Durafit DPF, Maxfilter DPF

Nuk e shihni DPF-në tuaj? Ne ende e pastrojmë atë. 833.373.2583 shtrirje.0

Industri ne shërbim:

Miniera DPF, Ndërtim DPF, Bujqësi DPF, Transit DPF, OTR DPF, Pasagjer për dritë / mesatare dhe të rëndë DPF. Nuk e shihni industrinë tuaj? Ne akoma e servisojmë atë. Thirrni për një vlerësim. 833.373.2583 shtrirje.0

~ Drejtoni Pastruesin më gjatë L ~

LEXO ÇFAR A THOT SN KLIENTT TON RRETH NESH :

Shërbimet Amazing Hands Down

“Gjithë sa kam për të thënë është WOW. Që kur kemi filluar përdorimin e Alternativave të DPF, ne po kursejmë dhe po i shtojmë vijës tonë. Çmimi i Alternativave të DPF është më i miri, plus marrja dhe dorëzimi - vetëm një shërbim i mrekullueshëm ulet. Ne do t'i bëjmë të ditur të gjithë për ju dhe shërbimet tuaja të pakrahasueshme. Faleminderit perseri."

Ndryshimi i Lojërave

“Alternativat e DPF po ndryshojnë lojën në pastrimet e filtrave DPF. Nuk mund të isha më i lumtur. Unë kam 12 herë të gjitha me filtra. Flota ime është jashtë Atlantës dhe DPF Alternativat jashtë Qytetit të Tregtisë, Kolorado do të marrë të gjitha pastrimet e mia ndërsa kamionët e mi kalojnë nëpër Kolorado. Unë kurrë nuk do të kthehem te lloji i pastrimeve që bëja më parë. ”

Kamioni im po ekzekutohet !!!

“Unë kam një Ford F2008 të vitit 350. DPF u mbyll. E çova te shitësi, pasi pritën një javë ata më tërhoqën kamionin. Ata më thanë se katalizatori im ishte plasaritur dhe kishte nevojë për zëvendësim, gjithashtu DPF ishte mbyllur dhe duhej të zëvendësohej. Do të më kushtonte gati 4K dollarë nga dera. U bëra në internet dhe hulumtova mundësitë e mia. Shkurtër, ai pastroi DPF tim, ai pastroi katalizatorin tim - i njëjti që tregtari tha se ishte thyer dhe duhej të zëvendësohej. Isha jashtë derës nën 1000 dollarë edhe me disa shtesa që i bëra. Dhe kamioni im po funksionon jashtëzakonisht !!! ”

Qeramika ishte si e re

“Më duhet ta pranoj, unë isha pak skeptik në lidhje me opsionin tuaj tejzanor të pastrimit të filtrit të grimcave të naftës. Por pasi ta kisha bërë, nuk mund të isha më e lumtur. Unë kurrë nuk kam pasur një DPF të kthehet kaq i pastër, qeramika ishte si e re, saktësisht siç thatë ju. Që kur kemi filluar përdorimin e shërbimit tuaj kamionët tanë nuk po rigjenerohen gati aq shumë dhe kanë zgjatur shumë më shumë sesa pastrimet origjinale që po bëja. Faleminderit perseri."

Alternativat e DPF

Baza e të dhënave të përputhshmërisë EPA

Baza e të dhënave alternative e EPA e DPF
Mbi 65

Vendndodhjet e Shërbimit dhe më shumë hapje çdo muaj

DPF Restaurimet

Shërbimet DPF

Pastrimi tejzanor i DPF = Zgjidhje Superiore të Emetimeve
 
 

Pjesë

DPF Alternativat është furnizuesi juaj i pjesëve të rrymës
 

Alternativat e DPF : Një pastër nesër

Filtri i grimcave të naftës së automjetit tuaj ndihmon në mbrojtjen e mjedisit dhe procesi i pastrimit të pronarit tonë Ultrasonic DPF mbron portofolin tuaj. Shërbimi ynë tejzanor i pastrimit DPF është metoda e vetme e provuar për pastrimin e plotë të çdo qelize në DPF për të pëlqyer gjendjen e re. Sistemi i pastrimit të DPF Alternativat zvogëlon kostot duke zgjatur jetën e dobishme të filtrave tuaj. Ne jemi aq të sigurt në teknologjinë tonë, sa që ne u ofrojmë klientëve tanë një sherr pa probleme, udhëheqëse në industri, një vit garanci të performancës.

Procesi ynë superior i pastrimit rikthen përbërësit në specifikimet OE; duke garantuar një ekonomi më të mirë të karburantit dhe jetë më të dobishme nga çdo filtër DPF. Metoda jonë e provuar e pastrimit tejzanor përdor valët e zërit të pronësisë me frekuencë të lartë në miliona impulse në sekondë për të prishur blozën dhe hirin e ndërtuar. Solucioni ynë i formuluar posaçërisht largon grimcat larg dhe i mban ato të mos ngjiten përsëri në muret qelizore. DPF Alternativat ofron shërbime superiore të pastrimit DPF si një alternativë ndaj zëvendësimeve të kushtueshme OEM.

- Pajisjet pastruese të krijuara për të mbajtur më të pastër funksionimin e DPF -

Garancia e përjetshme për përbërësit elektrikë: Financimi 100% për blerësit e kualifikuar

Kostoja e Paketës së Pajisjeve nga e ulët në e lartë. Të gjitha paketat do t'ju lejojnë të rivendosni DPF në gjendje gati të re. Telefononi për detaje 833.373.2583 shtrirje.0.

Paketa e Nivelit të Hyrjes dhe Pjekjes $ 10,500.00

Paketat e Plota të Restaurimit         
$ 41,447.90 $ 43,447.90 $ 43,693.15 $ 54,662.90*më Populloret $ 67,187.00 $ 75,761.00 $ 96,810.90

Ngjyrosja e filtrit DPF
Stacionet e ndezura të DPF
Stacioni Flush DPF
Banka e rrjedhës DPF
Pastrimi tejzanor i DPF

Mësoni Rreth Riparimit dhe Pastrimit të Alternativave të DPF

WATCH

VIDEOS